RESET! the workplace®
webinars

ANNA HEIJKER

Ook Anna doet mee aan de Reset! the workplace webinars. Anna houdt zich dagelijks bezig met presenteren: ze staat zelf op het podium en ze stoomt anderen klaar voor (online) pitches en presentaties. Anna is een veelgevraagd pitchcoach en in de afgelopen jaren trainde zij meer dan 850 startups en 5.500 professionals in pitchen. Haar opdrachtgevers waarderen haar energie, enthousiasme en vindingrijkheid. Daarnaast presenteert Anna congressen en bijeenkomsten voor het bedrijfsleven en de overheid.

Planning

Klik op de registratieknop hieronder. Je kunt dan direct een keuze maken voor een van de volgende data waarop de live gratis webinar zal plaatsvinden. De tijdstippen hieronder betreffen de starttijd in Nederland en worden in geval van registreren vanuit Aruba, Bonaire en Curaçao door het systeem automatisch aan de lokale tijdzone aangepast.

  • vrijdag 29 mei van 13.00 tot 14.00

Titel: Bereik je doel met een sterke online pitch!

Omschrijving: Je hebt een idee en dat wil je pitchen bij je collega’s of leidinggevende. En dat gaat online gebeuren in een 1:1 of een teamvergadering. Hoe kun je luisteraars echt enthousiasmeren voor je idee? Hoe zorg je ervoor dat er na je pitch iets gaat gebeuren? En hoe kun je je online presentatie verder aanscherpen?

Kies je gewenste datum en tijdstip hieronder en meld je direct aan.

Webinar registratie

Bereik je doel met een sterke online pitch!

Je hebt een idee en dat wil je pitchen bij je collega’s of leidinggevende. En dat gaat online gebeuren in een 1:1 of een teamvergadering. Hoe kun je luisteraars echt enthousiasmeren voor je idee? Hoe zorg je ervoor dat er na je pitch iets gaat gebeuren? En hoe kun je je online presentatie verder aanscherpen?

Na dit webinar:

  • Weet je wat de valkuilen zijn in online pitchen
  • Heb je een heldere structuur voor het pitchen van jouw idee
  • Weet je hoe je visuals optimaal kunt inzetten als je online presenteert
  • Ken je nieuwe presentatietechnieken
  • Weet je hoe je voor een effectieve follow-up kunt zorgen

Heb je van tevoren vragen voor Anna of suggesties, vul ze hieronder in en wij zorgen ervoor dat daar rekening mee wordt gehouden.