RESET! the workplace®
webinars

ANNEMIEKE DEIMAN

Ook Annemieke doet mee aan de Reset! the workplace webinars. Annemieke haar passie is ‘de slaap’. Zelf weet ze wat het is om slaapproblemen te ervaren, maar slaapt ze nu weer als een roosje.

Als psycholoog heeft zij er haar vak van gemaakt en deelt haar kennis omtrent slaap op een enthousiaste manier tijdens haar Slaap je Fit! incompany trainingen en individuele slaaptherapie.

De afgelopen jaren trainde zij meer dan 500 mensen in de Slaap je Fit! Methode in Nederland en op de Nederlandse Antillen. Annemieke geeft samen met Erik Jan Koedijk Reset Energize Yourself workshops aan organisaties.

Planning

De kosteloze webinars van Annemieke hebben reeds plaatsgevonden en was een cadeau van Annemieke en Reset the workplace. Indien u interesse heeft in een exclusieve webinar met Annemieke voor uw organisatie, een podcast of een incompanytraject, neem dan contact met ons op. Afhankelijk van uw wensen doen wij u dan een passend voorstel!

Titel: Slaap je Fit! Voor Zorgmedewerkers

Omschrijving: Zorgmedewerkers die dag en nacht, met hun hart op de goede plek, zich inzetten voor de zwakkeren van onze samenleving. Soms zelfs ten koste van zichzelf…. jullie verdienen een slaapverwekkend cadeautje!

Beter leren slapen levert meer energie op, wat het volhouden van de diensten gemakkelijker maakt. In dit webinar leg ik kort uit hoe slapen werkt in het lichaam en brein en wat jou kan helpen de slaapkwaliteit te verbeteren. Slaap je Fit! en zorg beter voor jezelf, zodat je ook weer beter voor anderen kan zorgen.

Graag wil ik, Annemieke Deiman, psycholoog en slaapexpert, wat terugdoen voor jullie! De zorgmedewerkers die dag en nacht, met hun hart op de goede plek, zich inzetten voor de zwakkeren van onze samenleving. Soms zelfs ten koste van zichzelf….

Beter leren slapen levert meer energie op, wat het volhouden van de diensten gemakkelijker maakt. In dit webinar leg ik kort uit hoe slapen werkt in het lichaam en wat jou kan helpen de slaapkwaliteit te verbeteren.

Slaap je Fit! en zorg beter voor jezelf, zodat je ook weer beter voor anderen kan zorgen.

Ik heb er zin in, tot online ziens op maandag 25 mei.  P.s. het maakt niet uit wat voor ‘zorgmedewerker’ je bent, je bent van harte welkom!