RESET! the workplace®
webinar ‘Breakout Reset’ (Dutch edition).

Replay Breakout Reset nu beschikbaar met Maurice de Hond, Bob de Wit en Erik Jan Koedijk

Titel: Replay Breakout Reset (Nederlandse versie), KLIK OP REGISTREER OM TERUG TE KIJKEN

Omschrijving: De samenleving moet uit de lockdown, en daarvoor is een intelligente breakout nodig. We gaan een andere samenleving tegemoet. Wat is dan het toekomstige normaal?

In deze webinar worden de belangrijke thema’s besproken die nodig zijn voor het wenselijke nieuwe normaal, als basis voor een intelligente breakout!

Onder leiding van Erik Jan Koedijk, auteur van het boek Reset, zullen Maurice de Hond en Bob de Wit in dialoog een visie ontwikkelen op de toekomst en op de gewenste breakout.

Maurice als Bob zijn door hun onafhankelijke analyses en onderzoeken prominente namen in het debat over de Corona-crisis, en hebben een uitgesproken visie op de gewenste toekomst.

PROF.DR. BOB DE WIT

Prof. dr. Bob de Wit is hoogleraar Strategisch Leiderschap aan Nyenrode Business Universiteit en oprichter en directeur van Strategy Works en Strategy Academy. Bob is auteur van diverse (internationale) boeken op het gebied van strategie.

Met Strategy Works helpt Bob organisaties met de transitie naar een digitale stategie en met het ontwikkelen van leiders naar de digitale toekomst. Bob is een veelgevraagd spreker (ook te boeken via Reset the workplace) over de huidige Digitale Revolutie.

Hij is lid van het Outbreak Team, een initiatief van Professor Jan Rotmans, en van Rotterdam NXT. Bob is een influencer op LinkedIn en heeft daar samen met zijn collega hoogleraar Bo van der Rhee een aantal artikelen geplaatst waarin de ware aard van het Corona virus is onthuld.

Drs. Maurice de Hond

Drs. Maurice de Hond is sociaal geograaf en werkt al sinds 1970 met (big) data. Sinds begin februari volgt hij de verspreiding van Covid-19 wereldwijd op de voet. Heeft veel van de nieuwste studies bestudeerd en heeft al 40 artikelen daarover op zijn website geschreven.

Hij vindt dat bij de landelijke aanpak te laat ingespeeld wordt op de nieuwste bevindingen. En dat ook bedrijven op een betere, slimmere en veiliger manier kunnen inspelen op de echte gevaren en mogelijkheden. Hij is mede-initiatiefnemer van www.smartexit.nu.

Erik Jan Koedijk

Erik Jan Koedijk is communicatie- en internetstrateeg. Sinds 1992 initieerde hij diverse internetprojecten, bekleedde hij managementposities bij SurfControl en Nokia is sinds 2007 zelfstandig ondernemer.

Hij ondersteunt bedrijven op het gebied van digitale transformatie, partnerstrategie en communicatie. Ook is hij regelmatig actief als keynotespreker (onderwerpen cybersecurity, samenwerken en communicatie) en dagvoorzitter.

Erik Jan is auteur van het boek Reset en initiatiefnemer van Reset the workplace.