EXCLUSIEVE PODCASTS, WEBINARS EN VIRTUELE EVENTS VOOR JOUW ORGANISATIE?

Als je je organisatie wilt resetten, is dit het moment. Iedereen voelt zich verbonden door de noodzaak dingen anders te doen; we zijn bereid naar elkaar te luisteren. Hoe speel jij in op uitdagingen als fysieke afstand en de digitale stroomversnelling? Blijf in contact door maken van mooie podcasts of het organiseren van webinars of virtuele evenementen.

Organisaties werken meer dan ooit op afstand samen. Medewerkers, teams, management, partners en klanten maken veel gebruik van video-samenwerken. Maar hoe geef je als management op een leuke manier aandacht aan je teams en hoe houd je onderscheidend van de concurrent contact met de klant? Een wekelijkse podcast in de vorm van een interview of een webinar maken dit mogelijk!

Nu  medewerkers zoeken naar een nieuw ritme, een balans tussen werk en privé, dient de interne- en externe communicatie daarop te worden aangepast. Op afstand (thuis) werken en anders reizen zijn namelijk de toekomst.

Reset the workplace denkt graag met je mee. Wanneer we jouw doelstellingen hebben doorgenomen vertalen we dit in bijvoorbeeld inspirerende podcasts, webinars of virtuele evenementen. Indien gewenst kunnen we die zelfs op uw locatie produceren, uiteraard met anderhalve meter afstand. We maken daarbij gebruik van professionele sprekers en professionele apparatuur.

Een podcast, webinar of virtueel evenement voor jouw organisatie?

Neem contact met ons op om samen jouw doelstellingen te bespreken. We kijken dan hoe, en met wie van onze Reset the Workplace partners kan worden samengewerkt om tot interessante content te komen.

Heb je al een idee wat je exact wilt, geef het dan aan in het onderstaande formulier!

NEEM CONTACT OP