RESET! the workplace®
webinars

TIM MURCK

Ook Tim doet mee aan de Reset! the workplace webinars. Tim Murck is het bekendst van zijn rol als Barry Hartveld in de bekroonde Nederlandse jeugdserie SpangaS, waarvan hij in 208 afleveringen speelde en ook speelde hij een van de hoofdrollen in de serie Feuten.

Tim Murck is Co founder & biggest fan HackShield Future Cyber Heroes

Hieronder treft je meer informatie aan over de webinars waar Tim aan meewerkt.

Titel: Future Security Heroes

Omschrijving: Deze webinar geeft Tim samen met Isabel Provoost (die al heel wat filmpjes met cybersecurity tips heeft gemaakt!).  HackShield maakt kinderen via Gamification en Storytelling bewust van de gevaren die ze online lopen. Hij zal daar alles over vertellen. Isabel zal jullie vertellen over de tips die ze de afgelopen tijd heeft verzameld.

Planning

Klik op de registratieknop hieronder. Je kunt dan direct een keuze maken voor een van de volgende data waarop de live gratis webinar zal plaatsvinden. De tijdstippen hieronder betreffen de starttijd in Nederland en worden in geval van registreren vanuit Aruba, Bonaire en Curaçao door het systeem automatisch aan de lokale tijdzone aangepast.

  • donderdag 9 juli van 20.00 tot 21.00

Deze interactieve webinar gaat over het creëren van helden en de rol Gamification en Storytelling hierin. HackShield won dit jaar de Human Factor in Security Award en is de winnaar van de Computable Award voor ICT-Project van het Jaar in het Onderwijs! HackShield maakt kinderen via Gamification en Storytelling bewust van de gevaren die ze online lopen. Ze spelen mee in een meeslepend verhaal, leren over online veiligheid, ontdekken wat de gevaren zijn en leren in verschillende afleveringen hoe ze zich hier tegen kunnen wapenen.

Heb je van tevoren vragen voor Tim of suggesties, vul ze hieronder in en wij zorgen ervoor dat daar rekening mee wordt gehouden.